Ден Дончев реизбран за в.д. директор на Фондот за здравство

by fokus

Владата на денешната седница го реизбра за в.д. директор на Фондот за здравствено осигурување Ден Дончев.

Тој првпат беше назначен на оваа позиција дојде во август, минатата година. Негов претходник беше Сашо Стефановски.

Поврзани новости