Демонстрантите неуморни, се преселија пред зградата на ВМРО

by Фокус

Демонстрантите се преселија пред зградата на ВМРО ДПМНЕ, но тука веќе има силни полициски кордони и хермелини.

Засега остануваат таму.

Поврзани новости