Демонстрант со бастун удри автомобил пред Собрание

by fokus 18:21
18:21

При денешното блокирање на улицата пред Собранието од мала група на граѓани, дојде до конфликт со граѓаните кои беа заглавени со своите автомобили со сообраќајниот шпиц.

Еден од демонстрантите при расправијата со бастун удри по еден од автомобилите.

- Advertisements -

Поврзани новости