Демолиран е штабот на СДСМ во Битола

by fokus

Штабот на СДСМ во населбата Карпош во Битола е демолиран утринава.

Искршени се прозорците, а демолиран е и инвентарот во просторијата.

Битолската полиција направила увид на местото и презема мерки за откривање на сторителите.

Поврзани новости