Демант за објавата „Владата дала 800.000 евра на организации што организирале отпор против опозицијата“

by Fokus 15:47
15:47

Откако медиумите објавија 28 здруженија и граѓански организации добиле вкупно 800.000 евра од македонската Влада минатата недела, според одлуката објавена во Службен весник издаден на 23 мај, невладината организација ОРТ излезе со демант, кој го објавуваме во целост:

Поврзани новости