Д-р Маријан Денковски е нов претседател на Стоматолошката комора

by Fokus 11:46
11:46

Доктор Маријан Денковски е избран за претседател на Стоматолошката комора на Македонија.

На вчера одржаното Изборно собрание за Денковски гласале мнозинство од 47 присутни делегати.

- Advertisements -

Денковски доаѓа на местото на д-р Владимир Поповски, кој четири години раководеше со Стоматолошката комора.

Поврзани новости