Чаир и Аеродром ги изедначија бројките – по 171 активен случај

by Frosina Fakova

Скопските општини Чаир и Аеродром го изедначија бројот на активни случаи и сега во двете општини има 171 активен случај.

• Чаир – 171
• Аеродром – 171
• Бутел – 97
• Гази Баба – 145
• Центар – 130
• Карпош – 136
• Сарај – 78
• Кисела Вода – 157
• Ѓорче Петров – 107
• Студеничани – 64
• Шуто Оризари – 117
• Арачиново – 26
• Илинден – 23
• Петровец – 18
• Чучер Сандево – 9
• Сопиште – 23
• Зелениково- 7
• Странец – 4
• Нераспределен- 5

Во моментов бројот на активни случаи во земјата изнесува 3714, а во Скопје 1488 случаи.

Поврзани новости