Буниште среде студентскиот дом „Гоце Делчев“, каде се инспекторите? ФОТО

by fokus 16:23
16:23

Фејсбук страницата Зелено Тафталиџе денеска објави фотографии од дива депонија среде студентскиот дом „Гоце Делчев“ со повик до надлежните инспекции да преземат мерки против загадувачите и против одговорните кои не водат грижа за чистотата во околината.

 

Поврзани новости