Бујар Османи доброволно се пријавил да помага како лекар

by Fokus 12:29
12:29

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи на својот фејсбук-профил објави дека се пријавил да помага како лекар.

„Се пријавив за доброволец за да помогнам како лекар секаде каде што Министерството ќе процени дека има потреба за тоа, во кој било крај од државата“, -напиша Османи, кој е абдоменален хирург.

- Advertisements -

Поврзани новости