– Брат виде ли бе што се случува во Македонија?!? – Што бе?!?

by lali

– Аааа тоа ли бе, онака пролистав, видов онака, јас па мислев кузнај што се десило.

– Па тоа нели е многу бе?!

– Не знам брат, не ме интересира мене политика. Не читам тоа!

– Па не е само политика бе…

– Знам, знам.. него ти виде ли?

– Што да видам?

– Ким Кардашијан ангажирала личен стилист за ќерка и! Јако брат, нели?!

– Seen.