Боркица ги известила судските доставувачи дека Груевски не е дома

by fokus

Судските доставувачи вечерва со решението според кое жалбата на Никола Груевски е одбиена отишле на адресата на поранешниот премиер, но не го пронашле, објави ТВ 24.

Вратата ја отворила сопругата на Груевски, Боркица и ги известила доставувачите дека тој не е дома.

Груевски штом го прими решението, мора веднаш да се јави во затворот во Шутка, но решението мора да го прими лично на рака.

Поврзани новости