Богоевски: Ние ќе бидеме крајот на тиранската власт

by fokus 21:01
21:01

Ексразузнавачот Слободан Богоевски кој се најде на пратеничките листи на Коалицијата на слобода и правда, како носител на четвртата изборна единица, очекува победа на изборите на 11 декември.

-Тука сме не да се претставиме кои сме, туку да го обзнаниме почетокот на крајот на тиранската власт наречена злосторничко здружение. Неодамна лидерот на тоа злосторничко здружение за мене и за лидерот на овој блок, Павле Трајанов, изјави дека сме марчни слики. Јас му одговарам да, ние ќе ви бидеме вашиот мрак – изјави Богоевски на официјалната презентација на листите.

- Advertisements -

Инаку, носител на првата изборна единица е лидерот на Демократскиот сојуз Павле Трајанов, лидерот на ФРОДЕМ Јове Кекеновски во втората ИЕ, а во третата носител е  Весна Стоименовска. „Четворката” ја предводи Богоевски, петката Александар Делов и шестата изборна единица носител е Бранко Мајсторовски.

Поврзани новости