Богоев стана татко

by fokus

Поранешниот градоначалник на Општина Карпош и потпретседател на СДСМ, Стефан Богоев стана татко на машко дете.

Шетајќи со Бенџи, ни стигна абер од Ивана: Нов член во екипа Богоеви! Лука in da haus, напиша Богоев.

Богоев беше градоначалник на Општина Карпош од 2017 до 2021 година.

Поврзани новости