Богдановиќ бара граѓаните да пријават напуштени миленичиња и отров против кучиња

by Фокус 16:20
16:20

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, ги повикува граѓаните доколку забележат расфрлан отров во централното градско подрачје.

Од Општина Центар велат дека градоначалникот Богдановиќ веќе разговарал со командирот на ПС Центар и договорено е да се зајакнат контролите.

- Advertisements -

Од таму ги повикуваат граѓаните да пријават доколку забележат напуштени домашни миленичиња.

Поврзани новости