Протест: Нека срцето на Јана биде штит за сите дечиња, да не ја доживеат нејзината судбина

by Fokus

Во среда со почеток од 19:00 часот на плоштадот Магнолија во Битола  се најавува нов протест за смртта на шестгодишната Јана.

„Ве повикуваме заедно со вашите најмили да дојдете и земете балончиња во вид на срце, кои ќе ги делиме на самиот протест со името на ЈАНА и заеднички да испратиме јасна порака до сите:

“Нека срцето на ЈАНА, биди штит за сите сегашни и идни дечиња да не ја доживеат нејзината судбина, се наведува во повикот.

Поврзани новости