Без вода дел од жителите во Шуто Оризари

by fokus

Јавното претпријатие Водовод и канализација известува дека поради уличен дефект без вода ќе бидат корисниците на ул. Виетнамска бр. 10 во Шуто Оризари.

Од таму велат дека поради дефектот, жителите се без вода од 12:45 часот, а водоснабдувањето ќе се нормализира откако ќе се заврши дефектот.

Поврзани новости