Без вода дел од жителите на Кисела Вода

by fokus 09:08
09:08

Јавното претпријатие Водовод и канализација известува дека денеска поради санација на водоводен приклучок Ф 100мм без вода ќе бидат жителите на ул. Ѓорги Димитров и ул. Вера Јоциќ во Кисела Вода.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато во 9:30 часот, а ќе трае до санација.

Поврзани новости