Без вода дел од жителите на Бутел 2

by fokus 13:41
13:41
ЈП Водовод и канализација известува дека поради уличен дефект од Ф-80мм на ул. Љуба Ивановиќ бр. 29а во населбата Бутел 2 има прекинато водоснабдување.
Без вода се жителите на улицата од 13:30 часот, а истото ќе трае до санирање на дефектот.

Поврзани новости