Без вода дел од жителите на Автокоманда

by fokus

Поради дефект на водоводна приклучна цевка, жителите на ул. Лазар Поп Трајков од Автокоманда ќе бидат без водоснабдување.

Прекинот ќе трае од 09:10 часот па се до санација на дефектот.

Поврзани новости