Без вода дел од населбата „11 Октомври“

by fokus 10:15
10:15

Без снабдување со вода денеска од 10 и 30 часот ќе бидат корисниците од населбата „11 Октомври“ – бараки.

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека прекинот во водоснабдувањето е поради дислокација на водоводна мрежа ф-80 мм на ул. „Дичо Петров“ 5.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот.

Поврзани новости