Без струја повеќе делови на Скопје

by fokus 09:18
09:18

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 8.30 до 9.30 часот корисниците од улицата Иван Манолев (општина Бутел);

-во периодот од 8.30 до 15.30 часот корисниците од улицата Ордан Чопела, од бр. 110 до бр. 140, како и дел од корисниците од улицата Јајце (општина Чаир);

– во периодот од 9 до 11.30 часот корисниците од улицата Струшка (општина Карпош);

– во периодот од 9 до 14 часот корисниците од улицата 21 во Сопиште (општина Сопиште)м како и корисниците од улицата Шидска, бр. 10, бр. 12 – влезови 2, 3 и 4, и бр. 42 (општина Ѓорче Петров);

– во периодот од 10 до 14 часот корисниците од улицата Румена Хаџи Панзова (општина Кисела Вода);

– во периодот од 13.30 до 16 часот корисниците од местото наречено Осојница во Сопиште (општина Сопиште).

Поврзани новости