Бесплатен паркинг за време на Велигденските празници во Центар

by fokus

За време на велигденските празници, паркинзите на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

-По повод претстојните Велигденски празници Ве известуваме дека од 06.04. (петок) до 09.04.2018 година (понеделник) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани на Р.М.
Паркиралиштата на ЈП ПОЦ ќе продолжат со работа на 10.04.2018 година (вторник) со вообичаено работно време, информираат од ЈП Паркинзи на Општина Центар.

Поврзани новости