Белата барокна фасада на Владата стана шарена

by fokus 19:59
19:59

Откако го пробија полицискиот кордон кој беше поставен пред Соборниот храм, демонстрантите со катапулт ја обоија владината фасада.

bb bbbb

Поврзани новости