Автобусите на ЈСП ќе возат по зимски возен ред

by Фокус

Јавниот превоз во Скопје од денеска функционира по зимски возен ред.

Како што информира Јавното сообраќајно претпријатие Скопје, функционирањето на јавниот превоз во главниот град по зимски возен ред е согласно со Одлуката за линиски превоз на патници во градот.

Возниот ред е достапен на веб-страницата ЈСП.

Поврзани новости