Аргирова: МТВ ќе известува балансирано и професионално

by Фокус 14:36
14:36
Нема да има драстични промени во уредувачката политика на МРТВ, но затоа ќе има балансирано и професионално известување, вели новиот уредник на МТВ Санта Аргирова во интервју за 24 Вести.
-Фокусот ќе се стави на дебатните емисии, балансирано известување за време на изборната кампања, но исто така и на самиот ден на изборите – вели Аргирова.

Поврзани новости