Апокалиптично видео од пожарот кај Велес

by fokus

На социјалните мрежи беше објавено видео од страшниот пожар во околината на Велес.

Видеото е снимено пред неколку часа. Сега пожарот е локализиран и се смирува.

 

Поврзани новости