Апелациониот суд Скопје ги одложи јавните седници и расправи закажани за наредниот месец

by fokus 16:15
16:15

Јавните седници и расправи пред Апелациониот суд Скопје, кои се закажани во периодот од 30 март до 30 април 2020 година се одлагаат.

Како што соопштја од Апелационен суд Скопје, странките и јавноста дополнителнно ќе бидат известени за денот на одржување на одложените седници и расправи.

- Advertisements -

Поврзани новости