Апел: Не наседнувајте и не се понесувајте од атмосферата на протестите!

by lali

Насилството не се решава со насилство. Ние треба да покажеме дека сме позрели. Дигајте раце а не камења. Смирувајте тензии и покажете дека таму си за да престане насилството и бруталноста. Таму си за правда, а правдата со насилство не се добива. Направете разлика и поставете граница!
Заедно сме посилни!