Антикорупциска ги чешла анкетните листови на обвинителите на СЈО

by Fokus 22:06
22:06

Анкетните листови на обвинителите на СЈО се под лупата на антикорупционерите, пренесува Телма.

Дилема е зошто во документите не се наведени бонусите од скоро 20 илјади евра годишно.

Додатокот за доверливост, повисок и од основната плата што ја земале обвинителите на СЈО, го нема во нивните анкетни листови. Графата – „други приливи“ е празна, обелодени првиот антикорупциоенр Билјана Ивановска.

Поврзани новости