Анкета: Гласно „не“ за државниот испит на факултетите

by Фокус
Мнозинството од 1052 испитаници одговориле  со „не“ за државниот испит на факултетите, на анкетата која во изминативе пет дена ја спровел интернет порталот „Факултети точка мк“.
Според анкетата, 86 посто од испитаниците сметаат  дека со државниот испит проблемот се решава површински.

Поврзани новости