Ангелов од в.д. стана директор на ЦУК

by fokus

Владата на денешната седница го назначи Стојанче Ангелов за директор на Центарот за управување со кризи.

Ангелов околу една година е на чело на оваа институција како вршител на должноста директор.

Поврзани новости