Амди Бајрам минусира десетина пратеници за ВМРО – ДПМНЕ: Нема да биде како што се очекуваше

by fokus 23:20
23:20

Амди Бајрам вели дека победата нема да биде како што се очекуваше, но сепак прогнозира дека ВМРО – ДПМНЕ ќе има од 54 do 58 пратеника.

За време на митинзите тој велеше дека Коалицијата предводена од ВМРО – ДПМНЕ ќе има 64 пратеника. Сега, ретерира и додава дека овој пат тоа нема да се случи, но дека тој си ја завршил неговата работа.

- Advertisements -

В.С.

Поврзани новости