Али Баба, Али Експрес и Али Ахмети. Тука е пазарот!

by lali

Со назначување на новите млади министри од ДУИ се отвара можност и се покажува пример за младите. Па наместо тие да се отселуваат од државата, можат да останат тука и да се надеваат на идно министерско место во Владата.