Ако на светот му требаат експерти, таксисти, колумнисти, аналитичари и магистри, слободно нека побараат од Македонија

by lali

Добредојдовте во Македонија, земјата на можности.

За експерти притиснете 1

За политички аналитичари притиснете 2

За колумнисти притиснете 3

За невработени притиснете 4

За контра-протестанти притиснете 5

За обезбедувачи притиснете 6

За магистри притиснете 7

За менаџери притснете 8

За диџеи притиснете 9

За да се вратите назад во било кое време, притиснете 0

 

Ви благодариме на изборот. Чекањето не е подолго од 15 минути, освен ако не сте на шалтер од јавна администрација.