Адеми: ДУИ продолжува да ја реализира својата агенда

by Фокус 15:25
15:25

Министерот за образование Абдулаќим Адеми, кој е генерален секретар на ДУИ, коментирајќи новата албанска партија Единство на чело со отцепениот интегративец Гзим Острени, изјави:

„Да почекаме што ќе понуди. Ние продолжуваме со активностите без разлика на случувањата. Имаме наша агенда и ќе продолжиме со нејзино спроведување…“

- Advertisements -

Поврзани новости