Ад хок телото уште го нема донесено деловникот за работа

by fokus 12:32
12:32

Ад хок телото за следење на медиумите се уште не го нема донесено деловникот за работа и следствено на тоа не може да почне со работа. Денеска тие повторно ќе се состанат во нов обид да се донесе деловникот.

Минатата недела било расправано за предлог-деловник, но членовите не можеле да се договорат за деталите.

Тие најавија дека првиoт извештај од стручните служби на Агенцијата за медиуми ќе биде готов другата недела до кога очекуваат деловникот да биде донесен и да може да работат.

Поврзани новости