Аболицијата мора целосно да се повлече

by fokus 14:30
14:30

Аболицијата мора да се повлече целосно, само така нема да има селективна правда. Оваа порака ја пратија амбасадорите на ЕУ и Холандија. Според нив мора да се поддржи и непречената работа на СЈО.

Целата меѓународна заедница излезе со оценка дека аболицијата мора да падне целосно, откако пред неколку дена Иванов реши таа да се повлече за 22 политичари.

- Advertisements -

Поврзани новости