28ми Февруари – ден на жалост во Македонија!

by lali

Ова е голем шок за нас, имајќи ги предвид неговите големи планови за инвестиции и визии за и во Македонија.

Македонија ќе жали по него, а се очекува и да се направи иницијатива за собирање потписи за негово пуштање како и протест пред индиската амабасада (откако ќе се отвори).

 

П.С. Издржи Субрата, Македонија е со тебе! Што и да се случи, и да заглавиш во затвор, Македонија ќе те памти по убавите зборови што Владата ги кажуваше за тебе!