24 работи што траат повеќе од Оливер Андонов како министер за МВР

by lali

По веста дека Оливер Андонов ќе биде министер само еден ден, баналноста доби нов правец, па еве ви листа од 24 работи што што траат барем повеќе од еден ден:

 1. Палмите на Коце
 2. Стиропорот на Скопје 2014
 3. Пираните во Дојран
 4. Странските инвестиции
 5. Муабетите помеѓу Гоца и Ставре
 6. Левица
 7. Аболицијата на Иванов
 8. Платата во Македонија
 9. Говорите на Груевски и Вучиќ
 10. Пучот во Турција
 11. Кандидатурата на Трамп
 12. Летната сезона во Охрид
 13. Тоалетната хартија во Курир
 14. Премиерската функција на Емил Димитриев
 15. Превозот на Бонева од Струмица до Скопје
 16. Притворот на Талески
 17. Каменот на Муса
 18. Бојата на Триумфална
 19. ФРОДЕМ
 20. Пурата на Труфун
 21. Саламата во сендвичот од ГДОМ
 22. Престојот на Боцевски во било која партија
 23. Патот со воз Скопје – Битола
 24. Водата за пиење во Куманово

Поврзани новости