Заземена полициската станица во Гошинце, општина Липково?

by Фокус

Пред малку се случил голем инцидент во полициската станица во село Гошинце, општина Липково, неофицијално дознава „Фокус“. Според нашите неофицијални информации, полициската станица бела заземена од група вооружени насилници, кои наводно го земале оружјето, а полицајците ги избркале. Од СВР Куманово, без да ни дадат детали,  ни кажаа дека Иво Котевски набрзо ќе излезе со информација за случајот.

Поврзани новости