Преставничката на Македонија на Евровизија 2017 година, Јана Бурческа, денеска се породи и роди ќерка.

Веста дека е бремена, Јана ја откри на промотивното видео кое беше пуштено пред самиот нејзин настап на евровизиската сцена.

Потоа, во бекстејџот на Евровизија, нејзиниот дечко ја побара за жена.