Речиси 60 отсто од граѓаните се задоволни од новата Влада

Според резултатите на анкетата на телевизија Телма, 58,9 отсто од граѓаните се задоволни од работата на новата Влада предводена од СДСМ.

Процентот на незадоволните од Владата е 34,9, а останатите не сакале да дадат одговор.

Анкетата ја спроведе телевизија Телма во соработка со МЦМС, телефонски во период од четврти до единаесети септември.