(ГАЛЕРИЈА) Странски служби: Бундите на Амди Бајрам

Модната икона од Шутка ја дискутира својата опсесија со мртви крзнени животни во својот едиторијал за Fashionel, објави Странски служби, откако Амди Бајрам, на митингот на ВМРО – ДПМНЕ во Охрид со кој партијата ја почна изборната кампања, се појави на говорница облечен во скапоцена бунда, а во изјава за „Фокус“ својот изглед го спореди со новоизбраниот претседател на САД Доналд Трамп.