(ГАЛЕРИЈА) Протест на ВМРО-ДПМНЕ: Груевски за првпат пред Влада, заедно со Бате Геле

ВМРО-ДПМНЕ предводена од лидерот во оставка, Никола Груевски, вечерва протестираше пред Владата. Груевски освен од Христијан Мицковски, имаше поддршка и од Бате Геле.