ГАЛЕРИЈА: Атмосфера од вчерашниот централен митинг на СДСМ пред Влада

Владејачката СДСМ вчера го одржа својот централен митин во Скопје пред Влада, од каде што порачаа дека Скопје нема да биде повеќе вмровски град и дека ќе го вратат мерцедесот на Никола Груевски од 600 илјади евра и дека ќе купат амбулантски возила.