(ГАЛЕРИЈА) 20 години Златна Бубамара на популарноста

Во Метрополис арената вчера се одржа јубилејното 20. издание од нашата најпопуларна и најгледана манифестација Златна бубамара на популарноста. Присуствуваа голем број на личности од јавниот живот на Македонија.

ФОТО: Томислав Георгиев