Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски денеска оддржа прес-конференција пред парламентарната зграда заедно со десетина пратеници, меѓу кои се издвојуваше пратеничката Даниела Рангелова по впечатливиот стајлинг.

Веројатно поради тоа што партијата не учествува во работата на собранието, таа се појави во неконвенционална, лежерна и шаренолика комбинација, со силни бои.

Имено, таа носеше бела кошула, црвен џемпер, жолт капут, избелени фармерки, кафеава чанта и крзнени чизми.