Премиерот Зоран Заев заедно со неговата партија митингува по македонските градови и села, а изгледа и добро се забавува.

Музичарот Златко Ориѓански објави фотографија од него и Заев во елемент. Изгледа го погодила песната.

Фотографијата ја направи фотографот Роберт Атанасовски.