Режимски кербери

  Керберскиот „патриотизам“ во Мафијадонија привршува.

  Тоа е очекувано и нормално поради глупоста, инфантилната верба и моралната вертикала.

  Режимските кербери дури по една деценија се соочија со грдата реалност – искористени и оставени со притиснати мадиња во менгеме

  Пишува
  д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

  ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”