Позајмено лице

    Случајот со Горан Грујевски, всушност, ја открива логистичката помош на криминализираното МВР да му „позајми лице“ од некојси со име и презиме Владимир Варелов, и на тој начин, во соработка со корумпираното правосудство, му обезбедија бегство од правдата на доверлив и битен припадник на злосторничкото здружение, кој извршил тешки кривични дела

    Пишува
    Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

    ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”